Vi kender din softwaredag
IT-system

Martin Tandberg skov

Konsulent i Team Bolig

Jeg arbejder som uddannelseskonsulent med primær fokus på vores mindre kunder. Jobbet indebærer implementering af Unik Bolig hos kunder, løbende undervisning og sparring. Derudover afholder jeg kurser, webinarer og netværksmøder. Ugerne er aldrig helt ens, og det er en af de ting jeg holder meget af i jobbet. Ny uge, nye opgaver, nye kunder.

Unik er trods den voksende størrelse, stadig én stor familie. Det er en arbejdsplads hvor der gives frihed til at tænke ud af boksen, og prøve idéer af. Det er en virksomhed der opfordrer til balance mellem privat- og arbejdslivet, hvilket betyder en langt større grad af fleksibilitet. For mig betyder det konkret, at jeg kan have et job jeg holder utroligt meget af med mange rejsedage og indimellem lange dage, men samtidig give min familie og mine unger mere kvalitetstid, end jeg ville kunne i andre virksomheder.

Jeg synes det er fedt, at man i høj grad er med til at forme sin stilling, idet personligheden gerne skal skinne igennem alle de opgaver jeg og mine kollegaer har i fællesskab, men leverer på vidt forskellig måde.Kulturen kan beskrives ganske kort: ”Rummelig og mangfoldig”

Jeg værdsætter at vi alle betragter hinanden som én stor familie, hvor vi hjælper og støtter hinanden. Dette er vigtigt for mig, idet jeg i konsulentrollen, som udgangspunkt kun er på kontoret om fredagen, og derfor behøver og arbejder jeg/vi for at bibeholde et stærkt team, hvor forskellighed er blot én ud af mange styrker vi som team besidder.

 

 

Hør Martin fortælle om konsulentjobbet