Vi kender din softwaredag
Medio februar 2018 modtog alle vores Unik Advosys kunder ”Analysen af Advosys og EU Persondataforordningen”. Analysen indeholder beskrivelse af de nye faciliteter, Unik udarbejder på baggrund af EU Persondataforordningen, og hvordan I skal bruge eksisterende faciliteter til at sikre compliance med forordningen i Unik Advosys.
I øjeblikket lægger vi sidste hånd på Persondataoversigten, der beskriver og illustrerer persondatas vej gennem Unik Advosys.
Vi udarbejder Persondataoversigten til Unik Advosys 5.0.1, som vi frigiver i foråret 2018. Det er den version, hvor Unik Advosys programmet vil være compliant med EU Persondataforordningen. Dokumentet er næsten færdigt, vi mangler primært at indsætte enkelte nye eller bearbejdede skærmbilleder, som ikke er helt færdige endnu. Hvis du gerne vil se hvordan Persondataoversigten kommer til at se ud, så kan du fra vores downloadsite hente en foreløbig version, i Unik Advosys mappen Persondataoversigt.
Fremover vil vi for hver ny version placere en revideret Persondataoversigt, der passer med versionen i Dokumentation mappen, den kan I hente ved programopdateringer og opbevare med jeres øvrige dokumentation for persondatahåndtering.