Vi kender din softwaredag

Nem og effektiv ejendomsadministration

Unik Bolig er en komplet softwareløsning, der gør hverdagen nemmere for alle, der administrerer ejendomme og lejemål. Uanset om du administrerer almene boliger, erhvervslejemål, andelsboliger eller ejer- og lejemål i det private. Det er den mest anvendte løsning på markedet og bruges af flere end 400 administrationer og over 500.000 lejemål.

Unik Bolig indeholder administrationsmoduler, der understøtter arbejdsgangen i administrationen af både bolig- og erhvervslejemål. Det drejer sig eksempelvis om ind- og fraflytning, automatiske varslinger, opkrævninger, varme- og andre fordelingsregnskaber, venteliste, elektroniske indbetalinger og rykkere i forhold til lejelovgivningens komplicerede krav. Desuden får du med Unik Bolig også finans- og økonomimoduler med finans-, kreditor- og debitorfunktioner, der er specielt tilpasset de krav der stilles til håndtering af mange regnskaber på én gang, f.eks. standardkontoplaner, mellemregninger mv.

Det er nemt, at komme i gang med Unik Bolig. Vores stærke hold af konsulenter og supportere hjælper dig på vej igennem hele forløbet. I implementeringsfasen får du tilknyttet egen supporter, som lærer dig og dine arbejdsgange at kende. Ligesom du får adgang til webinarer, onlineundervisning og kurser. Det giver dig sikkerhed og tryghed, og hjælper dig godt i gang med systemet. 

IT-system

Vil du optimere din administration?

Hør mere...

Book et uforpligtende demomøde hos Marianne Klink Skov, og få det komplette produktoverblik:

Kontakt

Marianne Klink Skov

T  3975 0418 mks@unik.dk
Selvbetjeningsløsninger

Selvbetjeningsløsninger

Væk med manuelle rutiner. Giv dine kunder adgang til aktuelle og relevante data døgnet rundt. En bred vifte af relevante informationer bliver stillet til rådighed, og data bliver automatisk hentet fra Unik Bolig. Det sparer dig for dobbeltarbejde og vedligeholdelse af informationer i flere systemer. Vi har selvbetjeningsløsninger til bestyrelser, ansøgere, beboere, investorer og driftsfolk. Alle vores webløsninger er fleksible og kan opsættes individuelt.

Læs mere

Produkter til ejendomsfunktionærer

Produkter til ejendomsfunktionærer

Hold styr på alle drift- og vedligeholdelsesopgaver på ejendommen med vores løsninger til ejendomsfunktionærer og andre, der har opgaver i forbindelse med vedligehold af ejendomme. Planlæg og hav altid opdateret overblik over opgaver tilknyttet ejendomme med vores opgastyringsløsning og foretag elektroniske flyttesyn med Isyn. Det hele leveret på ipad eller som app til mobilen og er naturligvis integreret med Unik Bolig.

Læs mere

Hosting- læg din drift i trygge hænder

Vælg en hostingløsning, hvis du vil undgå besværet med at indkøbe og vedligeholde din egen server.

Med en hostingløsning er den månedlige omkostning for din it-drift fastlagt fra starten. Du slipper for at tænke på systemopdateringer, backup, antivirusprogrammer og spamfiltre. Det er alt sammen indeholdt i løsningen. Nye versioner af Unik Bolig får du automatisk installeret. 
Du får adgang til Unik Bolig og Microsoft Office med en sikker forbindelse via internettet.

Hvis du gerne vil have dine programmer og data hos dig selv
Hvis du ikke ønsker at have dine programmer og data hostet, kan vi tilbyde at levere og installere serverudstyr på din adresse. Vores dygtige teknikere har stor erfaring i at optimere udstyr til Unik Bolig og Microsoft-programmer. Fordelene ved en totalløsning er, at hele din it-løsning er samlet hos en leverandør - Unik.