Vi kender din softwaredag

Løsninger til drift og vedligehold af ejendomme

De fleste kender os for vores administrationssystem, men vi har også en del produkter, der henvender sig til ejendomsfunktionærer og driftsfolk. Fordelen med alle vores produkter er, at de er integrerede med Unik Bolig. På den måde er I sikre på altid at have de rigtige og opdaterede oplysninger i de løsninger jeres driftsfolk bruger. Samtidigt undgår I dobbeltarbejde med indtastning og vedligehold af oplysninger i mange forkellige løsninger.

Nem og enkel opgavestyring

Nem og enkel opgavestyring

I samarbejde med LogicMedia har vi lavet opgavesystemet iOpgave, der gør det muligt for både driftsfolkene i marken og administrationsmedarbejderne på kontoret at planlægge og styre opgaver på en ejendom. Som alle vores andre løsninger, er iOpgave integreret med Unik Bolig.

Webløsning til driftspersonale

Webløsning til driftspersonale

Giver driftspersonale adgang til opdaterede live data fra Unik Bolig, som er tilgængelige døgnet rundt. Driftsmedarbejdere har mulighed for at se oplysninger om den enkelte ejendom, få kontakt og se oplysninger om lejerne. Er der dokumenter og projekter, som medarbejderen er en del af, vil disse være synlige. Løsnignen giver mulighed for godkendelse af fakturaer.

 

Eletronisk flyttesyn - iSyn

Eletronisk flyttesyn - iSyn

iSyn er et system der digitaliserer processerne omkring ind og fraflytning. Det er udviklet specielt til boligadministration, og samler de administrative opgaver under et tag. Først og fremmest erstatter iSyn det velkendte synsskema på papir med en digital tablet udgave. iSyn er integreret i Unik Bolig.

IT-system

Optimer arbejdsgangene allerede i dag

Hør mere...

Book et uforpligtende demomøde hos Marianne Klink Skov og få det komplette produktoverblik:

Kontakt

Marianne Klink Skov

T  3975 0418 mks@unik.dk