Vi kender din softwaredag

Nem og effektiv boligadministration

Med Unik Bolig får I et stærkt sagsbehandlerværktøj, der indeholder alt, hvad I har brug for i en boligadministration. Løsningen er fremtidsorienteret og moderne, og sammen med vores kunder arbejder vi hele tiden på at udvikle og optimere produkterne.

Unik Bolig er den mest omfattende løsning af sin art i branchen, og systemet understøtter jer i alle opgaver med opkrævninger, rykkere, bogføring, vedligeholdelseskonti, breve, e-mails, oversigter over ledige lejemål, ventelister, indberetning til LBF, scanning af fakturaer, ledelsesrapportering, driftsbudgetter, varslinger og meget mere.

Vi har gennem vores mangeårige markedserfaring og samarbejde med mange kunder oparbejdet en stor viden om boligadministration, som vi har implementeret i løsningen. Derfor er Unik Bolig i dag det mest komplette system til boligadministration.

Vi ser relationen til vores kunder som mere end et kunde-leverandør forhold. Vi lægger derfor vægt på at være en stærk samarbejdspartner både i opstartsfasen og i den daglige drift.

Derfor Unik Bolig Almen

Indlæsning af data i Unik Bolig, som indhentes via Mobile People. Overholdelse af GDPR - høj sikkerhed på personfølsomme oplysninger Dokumentation for forsendelse Leveringssikkerhed – brevet kommer frem Leveringshastighed – brevet hurtigt femme Besparelse på porto, papir, print og kuverter
IT-system

Få fremtidssikret boligadministrationen

Hør mere...

Book et uforpligtende demomøde hos Marianne Klink Skov, og få det komplette produktoverblik:

Kontakt

Marianne Klink Skov

T  3975 0418 mks@unik.dk