Vi kender din softwaredag

Samlet pakke til dig, så er du godt i gang:

Har I jeres administratorbesvarelser liggende som skabeloner pr. ejendom og foreningstype? Og skal I rette alle skabeloner hver gang fx en dato skal opdateres.

Spar tid - minimer fejl - opdatér data ét sted

Mange administratorer arbejder med en brevskabelon pr. ejendom til administratorbesvarelse. Vi kan lette processen og udvikle én samlet skabelon, der henter alle informationer ind om henholdsvis lejer, beboer eller andelshaver.

Med blokbetingelser sikrer vi desuden, at andre relevante informationer hentes ind fx samlet opkræv-ning pr. termin, varslede reguleringer, areal- og fordelingstal, vedtægtsbestemmelser og information om ejendommen.

Det betyder, at I med ét klik kan danne en administratorbesvarelse. At I ikke længere skal huske på de tilføjelser og rettelser, I normalt håndterer fra gang til gang. Med en specialtilrettet skabelon dannes jeres administratorbesvarelse opdateret og automatisk – hver gang.

 

Hvem kan få glæde af dette

A. Har I mange ejendomme:

Få styr på jeres data, spar tid, minimer fejl og opdater kun ét sted.

B. Regner I med at skulle vokse:

Gør det rigtigt fra starten. Vi rådgiver dig i forhold til hvilke faciliteter, du skal oprette i Unik Bolig, så du altid kun skal opdatere data ét sted.

 

Det foregår det hos jer - med et efterfølgende online servicetjek på en time.

Pris 30.000 kroner ekskl. moms

IT-system

Hvis du vil vide mere...

Brug for mere info

Kontakt

Tanja Aagesen

T  3975 0404 taa@unik.dk