Vi kender din softwaredag

Markedets bedste advokatsystem

Når du vælger Unik Advosys, får du en samlet standardløsning til advokater med mange fordele:

Få hurtigt overblik over sager, fremnoteringer, dokumenter, e-mails, klienter, parter og kontorets økonomi. Slip for at indtaste de samme oplysninger flere gange, og få alle oplysningerne samlet på sagen. Tilvælg en lang række moduler til håndtering af inkassosager, dødsboer m.m. Betjen de funktioner fra Unik Advosys, du ofte har behov for at anvende, direkte fra Outlook. Få adgang til 2 nye versioner af Unik Advosys om året. Få adgang til en supportfunktion med et stærkt team af supportmedarbejdere, der er klar til at hjælpe dig.
IT-system

Du får det største udvalg af moduler

Hør mere...

Book et uforpligtende demomøde hos Peter Gradman, og få det komplette produktoverblik:

Kontakt

Peter Gradman

T  7642 1145 pg@unik.dk

Derfor Unik Advosys

Unik Advosys er en standard brancheløsning udviklet til advokatvirksomheder.

Bag Unik Advosys står Danmarks største team af medarbejdere til at udvikle og supportere løsningen. Med flere end 5.500 daglige brugere, har vi fundamentet til den fortsatte udvikling af Unik Advosys, uden at løsningen bliver dyr for din virksomhed.

Med Unik Advosys får du et funktionelt og brugervenligt sagsbehandlingssystem, der gør din hverdag lettere. 

Unik Advosys håndterer hele sagsforløbet, lige fra hvidvask og interessekonflikter, til sagen er afsluttet og skal faktureres.

Alle sagsoplysningerne gemmes på sagen, så de er lette at finde.

På sagen finder du let sagens parter, fremnoteringer, time-/sagsposterne, dokumenter og e-mails samt sagens og klientens saldo.

Når du skal skrive et brev eller en e-mail, kan du gøre det fra sagen eller direkte fra Outlook. Brevet eller e-mailen bliver automatisk gemt på sagen.

Hvis du synes, at Outlook er det vigtigste værktøj, behøver du ikke forlade Outlook, når du skal finde en sag, et dokument eller registrere tid. Det kan du gøre direkte fra Outlook uden at åbne Unik Advosys.

Vi tilbyder en lang række moduler til håndtering af fx inkassosager, handler, konkurs og dødsboer. Du kan vælge imellem 39 moduler.

I Unik Advosys kan du vælge de funktioner, du har behov for, så du kun betaler for de funktioner, du bruger. Uanset om du har en stor eller lille advokatvirksomhed, kan vi sammensætte en løsning, der opfylder dine behov til en fornuftig pris.

Få en nem softwaredag

Få en nem softwaredag

- Unik Advosys er et godt og professionelt program, som er målrettet os som advokatkontor. Programmet opdateres løbende ift. udvikling inden for it og lovændringer/krav fra Retterne og andre myndigheder. Alt (parter/korrespondance/bogholderi) gemmes på sagerne, hvilket gør arbejdsgangene i hverdagen behagelig og overskuelig. Det er altid nemt at finde tilbage til en tidligere sag/opgave. Specielt også hvis man indimellem arbejder hjemmefra, så er det et ekstra plus, at alt gemmes på sagerne. 

Helle Bolding, advokatsekretær hos Therkildsen Advokater.

En tryg softwaredag

En tryg softwaredag

Kom trygt i gang med at bruge Unik Advosys med hjælp fra vores erfarne konsulenter. De har en unik brancheerfaring fra begge sider af bordet og kender din hverdag og dine rutiner. De hjælper dig i gang med at anvende programmets muligheder bedst muligt.

Vælg din løsning

Vælg din løsning

Unik Advosys er bygget op af forskellige moduler, som du kan til- og fravælge alt efter, hvad du har brug for. Prisen udregner vi ud fra dine ønsker om antal brugere og moduler. Hvad enten du arbejder på et advokatkontor, i en juridisk afdeling, hos et landbocenter eller et inkassobureau, har vi en løsning til dig.

Hosting

Vælg en hostingløsning, hvis du vil undgå besværet med at indkøbe og vedligeholde din egen server.

Med en hostingløsning er den månedlige omkostning for din it-drift fastlagt fra starten. Du slipper for at tænke på systemopdateringer, backup, antivirusprogrammer og spamfiltre til dine servere. Det er alt sammen indeholdt i løsningen. Nye versioner af Unik Advosys får du automatisk installeret. 
Du får adgang til Unik Advosys og Microsoft Office med en sikker forbindelse via internettet. Alle dine sagsoplysninger, dokumenter og e-mails lagres på hostingløsningen.

Vælg mellem forskellige hostingløsninger
Til de lidt større advokatkontorer tilbyder vi en løsning baseret på Citrix sammen med IT Relation. 
Alternativt kan vi tilbyde Unik Hosting eller Unik Hosting Plus. Her bliver din Unik Advosys løsning afviklet på vores hostingplatform, hvor vores egne dygtige teknikere står for opsætning og drift. Du får adgang via en fjernskrivebordsklient.
Uanset hvilken løsning du vælger, har teknikerne en solid erfaring i drift af Unik Advosys og generelle it-løsninger.

Hvis du gerne vil have dine programmer og data hos dig selv
Hvis du ikke ønsker at have dine programmer og data hostet, kan vi tilbyde at levere og installere serverudstyr på din adresse. Vores dygtige teknikere har stor erfaring i at optimere udstyr til Unik Advosys og Microsoft-programmer. Fordelene ved en totalløsning er, at hele din it-løsning er samlet hos en leverandør - Unik.