Vi kender din softwaredag

Kundecase

En skalerbar løsning der følger udviklingen.

Hos Boligadvokat24 bruger de Unik Advosys til deres daglige administration og sagsbehandling. Det skaber en mere effektiv sagsbehandling, og samtidig sparer de tid. 

Boligadvokat24 startede som en virksomhed ved køkkenbordet hjemme hos advokat Jesper Graff i 2013. I dag har han 16, snart 17 ansatte. 

- Advosys understøtter en forretning i vækst, da det er en skalerbar løsning, lyder det fra advokat Jesper Graff, ejer af Boligadvokat24.

Hverdagen bliver nemmere med Unik
Med den vækst Boligadvokat24 gennemgår, har de behov for assistance til det administrative. Det er her Unik Advosys gør en stor forskel.

-Vores hverdag bliver nemmere med Unik Advosys. Fx håndtering af mails sparer os meget tid, når der sker en direkte arkivering ind på sagsmappen. Vi kan beskrive og søge dokumenter og mails hurtigt frem, siger Tina Krogh Jensen, der er sagsbehandler hos Boligadvokat24 og superbruger på Unik Advosys.Tina fortsætter:

- En anden ting er selvfølgelig den kæmpe mulighed, der er for brevskabelonudvikling. Vi kan selv lave vores brevskabeloner, og vi kan få alle former for brevskabeloner lagt ind i systemet.

Driftssikkerhed er drøn vigtig
Unik Advosys følger med Boligadvokat24 og deres kraftige vækst. Løsningen er designet til at dække deres behov, også når det kommer til den tekniske løsning.

- For en internetvirksomhed som vores er driftssikkerhed drøn vigtig. Det koster mange penge, hvis vi er nede i to timer. Derfor har vi valgt en hostet løsning gennem Unik hos Front-data. Er uheldet ude, oplever vi, at alle sejl bliver sat, fortæller Jesper Graff og tilføjer:

- Det er godt at være en lille spiller i et stort marked. Nogle store spillere er gået foran og med en stærk leverandør på markedet, er der altid nogen, der har prøvet det før. Vi har en klar pakkeløsning, hvor vi ikke skal bruge ressourcer på det tekniske.

Med Unik Advosys har Boligadvokat24 adgang til nye versioner af programmet samt vores support, der består af tidligere advokatsekretærer.

- Jeg får svar, når jeg retter henvendelse. Systemet er fulgt med os også med de opdateringer, der sker løbende. Unik Advosys vil fremadrettet opfylde vores behov, afslutter Tina Krogh Jensen.

Læs mere om Boligadvokat24.

Det siger brugerne...

Unik Advosys er nemt at arbejde i. Det følger udviklingen. Det er uundværligt i en advokatvirksomhed. Det er et godt arbejdsværktøj. Det opfylder mine behov. Det er brugervenligt. Det er driftssikkert. Det har gode integrationsmuligheder med andre systemer. Det har en høj grad af automatisering. God service og support.

Læs mere